Thursday 30 October 2014

Dovleci de Halloween

Ingrediente:

200 gr făină
150 gr zahăr fin
150 gr unt moale
½ linguriţă praf de copt
2 linguriţe extract vanilie
3 ouă
ciocolata alba
creione decor

Mod de preparare:

Dăm drumul la cuptor la 180C. Pregătim o tava dovlecei de Halloween. Într-un bol mixăm untul moale cu zahărul, până când devine o compozitie cremoasă. Adăugăm ouăle, pe rand, amestecând bine după fiecare.  Adăugăm făina, praful de copt şi extractul de vanilie şi mixăm până se omogenizează compoziția. Turnăm aluatul în tava şi coacem timp de 15-20 de minute, până când se rumenesc. Faceţi testul cu scobitoarea, pentru siguranţă:) Se lasă să se răcească  Dacă vreţi, le puteţi glazura cu ciocolată alba. Am decorat folosind creioane pentru décor rosii. Se pot decora in functie de imaginative. Pofta buna!
 
 

 


No comments:

Post a Comment