Ingrediente:
1 pachet foi de placinta
1 kg branza sarata
1 l lapte
5 ouă
3 linguri smantana
unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Am lasat foile la dezgetat in frigider. Am ras branza intr-un
lighenas si am pus ouale si smantana. Am omogenizat bine. Eu am pus mai
multe resturi de branza. Daca cumva este foarte sarata, tii branza o ora
in apa rece. Am uns tava cu unt, am asezat 4 foi de placinta si am pus jumatate
din branza. Am intins-o bine. Am aşezat alte 4 foi si am intins restul
de branza. La final am pus alte 4 foi si am turnat litrul de lapte
deasupra. Am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru o ora si jumatate la
foc mic. Am scos tava si am acoperit-o cu un prosop curat de bucatarie
un sfert de ora. Am servit-o calda. Eu am pus si putina smantana
deasupra. Este buna si rece.
No comments:
Post a Comment