sucul de la 1 lamaie
sucul de la 3 limes
3 lingurite zahar brun (optional)
400 ml suc de capsuni
500 ml apa plata sau minerala
8 - 10 cuburi gheata
sucul de la 3 limes
3 lingurite zahar brun (optional)
400 ml suc de capsuni
500 ml apa plata sau minerala
8 - 10 cuburi gheata
Mod de preparre:
Cu
cateva ore inainte sa facem limonada, punem cateva linguri de zahar
peste 300 - 400 grame de capsuni si astfel vom avea sucul de capsuni. In
functie de cat de mult zahar punem, e posibil sa fie nevoie sa mai
adaugam ceva zahar si in limonada. Amestecam
sucul de la lamaie, limes, apa, zaharul si sucul de capsuni. Pastram o
jumatate de lime pe care o taiem cubulete pentru ornat. Daca aveti si
cateva capsuni proaspete, le pasam si le adaugam in amestec. Turnam in
pahare, adaugam cuburile de gheata si cuburile de lime.
No comments:
Post a Comment