Thursday, 30 October 2014

Dovleci dulci de Halloween

Ingrediente:

  1/2 lingurita praf de copt, 200g faina, 150g zahar fin, 150g unt moale, 5 ml vanilie (extract), 3 oua, galzura cu gust de vanilie, colorant portocaliu

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C. Pregateste o tava de silicon de Halloween dovlecei .Intr-un bol mixeaza untul moale cu zaharul pana cand devine spumos. Adauga ouale, unul cat unul, amestecand bine dupa fiecare pana cand se  incorporeaza. Adauga faina, praful de copt si extractul de vanilie si mixeaza pana se incorporeaza. Toarna aluatul in forme si se coace in cuptorul preincalzit timp de 18-20 de minute pana cand se rumenesc si devin usor elastice. Lasa-le sa se raceasca in tava de copt. Se pregateste glazura conform indicatiilor de pe ambalaj. in galzura se adauga colorantul portocaliu. Se poate decora dupa imaginatie. Pofta buna!
 

 


2 comments:

  1. Arata apetisant! Felicitari! Dar unde se gasesc formele acestea tematice?

    ReplyDelete
  2. Le-am cumparat de la lidl. Le baga in perioada Halloween-ului.

    ReplyDelete