- 4 oua
- 4 linguri zahar
- 6 linguri faina
- ½ plic praf de copt
- 2 linguri ulei
- Coaja rasa portocala,
- coaja rasa lamaie
- 1 plic budinca vanilie ( cu preparare la rece)
- 1 lamaie
- 1 lingura zahar pudra
- 350 ml lapte
- 3 linguri gem de caise
- 100 g fulgi de cocos
Mixeaza ouale cu zaharul, adauga coaja de citrice
si uleiul; incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt si
continua mixarea pana la obtinerea unui aluat omogen.
Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi lasa totul la foc mediu, circa 20 de minute.
Intre timp, pregateste o budinca cu preparare la
rece. Toarna laptele si zeama de lamaie intr-un vas incapator, apoi
adauga praful de budinca si zaharul pudra. Mixeaza budinca la viteza
mare circa 4 minute.
Scoate aluatul de la cuptor, lasa-l la racit, apoi
taie-l pe jumatate. Umple cele doua jumatati de pandispan cu budinca de
lamaie, apoi peste foaia deasupra o vei unge cu gemul de caise.
Presara fulgii de cocos si lasa prajitura la frigider pana in momentul servirii.
No comments:
Post a Comment