– 400 g. iaurt
– 5 oua
– 10 linguri faina
– un praf de sare

Umplutura:

– 100 g. salam
– 100 g. cascaval sau mozzarella
– 1 rosie mare
–  ciuperci taiate
– 1 ardei gras
– 2 oua
– cateva masline (optional)

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se bat ouale intregi cu sarea si iaurtul intr-un castron incapator. Se adauga faina, cernuta in prealabil, si se amesteca totul foarte bine. Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei. Una cu diametrul de cel putin 30 cm. sau o tava de aprox. 25 cm. x 16 cm. Salamul  se feliaza dupa pofta . Rosia si ardeiul se taie de asemenea in felii subtiri. Cascavalul sau branza mozzarella se rad.Se aseaza pe blat un strat de  salam, apoi ciuperci, cascaval,  rosii, ardei  si se presara deasupra branza.  Se pun ouale battue. Se pun din loc in loc masline, daca va plac. Pizza se coace timp de cca. 30 de minute sau pana cand se rumeneste frumos la suprafata si interiorul este copt.