Salata verde,
rosii,
castraveti,
ardei,
ceapa uscata,
masline negre,
telemea de capra sau de oaie (sa fie tare, si sarata),
oregano,
ulei de masline
Mod de preparare:
Salata verde, rosii, castraveti, ardei,
ceapa uscata, masline negre, telemea de capra sau de oaie (sa fie tare,
si sarata), oregano, ulei de masline Aceasta salata o vesti putea savura
in orice restaurant din Grecia. Este foarte simpla, dae extrem de
savuroasa. Reteta este cea originala. Pregatiti salata direct in
farfurii. Nu amestecati! Taiati si puneti in farfurie ingredientele in
urmatarea ordine: salata verde, taiata fasii; rosiile taiate mare,
catravetii taiati mare, ardeiul felii subtiri, ceapa felii si desfacuta
in rondele, maslinele intregi, branza taiata felii dreptunghiulare. Pe
fiecare felie de branza puneti mult oregano, iar apoi ulei de masline.
Este foarte important sa nu adaugati sau sa scoateti nimic, si sa nu
folositi alt fel de branza; uleiul de masline este obligatoriu, el da
gustul specifi salatei, alaturi de oregano!
No comments:
Post a Comment