Friday 17 October 2014

Salata greceasca

Ingrediente:

Salata verde,
rosii,
castraveti,
ardei,
ceapa uscata,
masline negre,
telemea de capra sau de oaie (sa fie tare, si sarata),
oregano,
ulei de masline 


Mod de preparare:

Salata verde, rosii, castraveti, ardei, ceapa uscata, masline negre, telemea de capra sau de oaie (sa fie tare, si sarata), oregano, ulei de masline Aceasta salata o vesti putea savura in orice restaurant din Grecia. Este foarte simpla, dae extrem de savuroasa. Reteta este cea originala. Pregatiti salata direct in farfurii. Nu amestecati! Taiati si puneti in farfurie ingredientele in urmatarea ordine: salata verde, taiata fasii; rosiile taiate mare, catravetii taiati mare, ardeiul felii subtiri, ceapa felii si desfacuta in rondele, maslinele intregi, branza taiata felii dreptunghiulare. Pe fiecare felie de branza puneti mult oregano, iar apoi ulei de masline. Este foarte important sa nu adaugati sau sa scoateti nimic, si sa nu folositi alt fel de branza; uleiul de masline este obligatoriu, el da gustul specifi salatei, alaturi de oregano!


 

No comments:

Post a Comment