Wednesday 15 October 2014

Bulgarasi cu nuca si visine

Ingrediente:

200g biscuiti simpli
100g zahar pudra
50g ciocolata cu lapte
100g nuci macinate
2 lg cacao
50g unt
esenta rom
lapte cat cuprinde
nuca de cocos pentru decor
visine din visinata

Mod de preparare:

Intr-un bol se amesteca biscuitii macinati, zaharul, nuca, cacaoa si ciocolata data pe razatoarea mica. In putin lapte se pune untul si se incalzeste pana se topeste untul. Se adauga esenta de rom si se toarna peste compozitia de biscuiti. Se amesteca si se mai adauga lapte pana se ajunge la consistenta unui aluat potrivit care poate fi modelat usor. Din compozitia astfel obtinuta se modeleaza bilute cu cate o visina in interior. Pentru copii se fac fara. Bilutele se dau prin nuca de cocos, se pun intr-un castronel si se lasa la rece pana in momentul servirii.
 

 


No comments:

Post a Comment