12 biscuiti digestivi, 50 g unt topit, 1 lingura miere, 500 g branza ricotta, 3 oua, 175 g zahar tos, coaja rasa de la o lamaie, 2 lingurite esenta de vanilie, 200 g smantana grasa, 300 g zmeura, zahar pudra pentru décor.
Mod de preparare:
Pune biscuitii intr-o punga si zdrobeste-i cu sucitorul. Amesteca impreuna cu untul si intinde intr-o tava rotunda cu fundul detasabil. Incinge cuptorul la 140oC. Pune restul ingredientelor, cu exceptia zmeurii si a zaharului pudra, intr-un robot de bucatarie si amesteca pana cand s-au omogenizat. Toarna amestecul in tava si lasa la cuptor timp de 40 de minute. Opreste apoi cuptorul si lasa prajitura sa se raceasca timp de o ora. Cand s-a racit complet o poti pune la frigider peste noapte. Scoate prajitura din tava si aseaza-o pe un platou. Aseaza deasupra zmeura si affine daca va plac.
No comments:
Post a Comment